Le Mat –Sov med gott samvete.

Le Mat B&B

Åkers Runö Station

 

 

Le Mat B&B Åkers Runö Station är ett Bed & Breakfast med 17 rum och konferensmöjligheter. Här har du nära till såväl havet och skärgården som huvudstadens kultur och nöjen.

 

Vi välkomnar såväl turister som vill utforska Roslagen och Stockholmsområdet som affärsresenärer och stamgäster. Parkeringen är gratis och bekvämt nära. Varje morgon dukar vi upp vår frukostbuffé med ekologiskt och närproducerat i så stor utsträckning som möjligt. När vädret tillåter kan du avnjuta din frukost till fåglarnas sång i vår trädgård. Är det ruggigt ute kan vi erbjuda dig en avkopplande stund i bastun.

 

Åkersberga ligger 3 mil norr om Stockholm, ca 30 min med bil. Åker du tåg har du en bekväm resa på 38 minuter från Stockholms innerstad.

 

Alla våra 17 rum har hög tillgänglighet, är rökfria och har gratis WiFi.

Välj mellan dusch och wc på rummet eller i korridoren. Under vintern öppnar vi  ett café som kommer att servera smörgåsar och hembakat.

Vi har konferensmöjligheter. Husdjur är välkomna.

 

 

Extra service

För att kunna erbjuda våra gäster extra bekvämlighet har vi byggt ett gästkök där du själv kan värma upp mat och koka te/kaffe när det passar dig. Tillgång till tvättstuga erbjuder vi också. Såväl kök som tvättstuga uppskattas särskilt av barnfamiljer och gäster som stannar lite längre hos oss.

 

I vår närhet

Låt dig överraskas av Roslagens städer, bruk och skärgård. Besök Wira bruk, Siarö fort, Vaxholms stad och kastell, Phytagoras museum eller en vikingaby. I vår närhet kan du också paddla i Åkers Kanal, solbada vid Solbrännan, spela minigolf, besöka Domaruddens friluftsgård eller spela på någon av de fem golfbanorna.

 

För mer information

 

Le Mat B&B Åkers Runö Station

Företagsallén 10

184 40 Åkersberga

tel: 08-790 59 80

e-post: akersrunostation@lemat.se

 

Ladda ner broschyr

 

LeMat B&B Åkers Runö Station

 

 

Välkommen till oss!

 

 

 

 

Konferens

Vi kommer att kunna ta emot grupper från ett par gäster till 30 personer. Det ingår whiteboard, projektor, blädderblock, block och pennor.

Pris 800:- exl moms

 

Vi ordnar även gärna fika, lunch och middag.

 

Rum

Enkelrum med dusch/wc i korridor

700:- ink moms och frukostbuffé

 

Dubbelrum med dusch/wc i korridor

850:- ink moms och frukostbuffé

 

Dubbelrum med dusch/wc på rummet

1 150:- ink moms och frukostbuffé

Le Mat driver B&B, Hotel och Hostel. Hos oss får du en vistelse av hög kvalitet.

Du möts av ett personligt, respektfullt och varmt mottagande. Vi kallar det ACCOGLIENZA!

 

© Le Mat Sverige 2014. Producerad av PWR.